Fraud Blocker

הליכי חדלות פירעון – פתיחת חשבון בנק

חייב שהגיש בקשה להליכי חדלות פירעון אצל הכונס הרשמי ובית משפט השלום, יכול לפנות לאחד הבנקים ולבקש לפתוח חשבון בנק כאשר חשבון הבנק יהיה בזכות בלבד, לאמור, החייב לא יוכל להיכנס ליתרת חובה בחשבון וכן לא לקבל מסגרת אשראי מהבנק.
חדלות פירעון - פתיחת חשבון בנק

תוכן עניינים

חייב שנכנס להליכי חדלות פירעון יכול לפנות לאחד הבנקים ולבקש לפתוח חשבון בנק כאשר חשבון הבנק יהיה בזכות בלבד, לאמור, החייב לא יוכל להיכנס ליתרת חובה בחשבון וכן לא לקבל מסגרת אשראי מהבנק.

כמו כן, החייבים לא יוכלו לקבל שיקים לשם עשיית שימוש וכל זאת גם אם החשבון נמצא בזכות.
לאמור, כל שיכולים החייבים הוא לנהל חשבון שיהיה בזכות כל הזמן לשם ניהול העניינים השוטפים שלהם.

יצוין, כי הבנקים אינם יכולים לסרב לפתוח לכם חשבון בנק, כאשר ככל והבנק מסיבותיו הוא מסרב לפתוח לכם חשבון כאמור לעיל, אתם יכולים לפנות בפנייה למפקח על הבנקים אשר ישלח לבנק מכתב, לפיו עליו לפתוח לכם חשבון וכל זאת על פי הוראות בנק ישראל.

ככל והבנק יסרב לפתוח לכם חשבון וזאת חרף הוראות המפקח על הבנקים, ניתן להגיש גם בקשה מתאימה לבית המשפט המחוזי היכן שמתנהל תיק חדלות פירעון, בכדי שיורה לבנק לפתוח לכם חשבון.

לקוח במשרדנו אשר ביקש לפתוח חשבון בנק אצל אחד הבנקים הגדולים במדינה, בזמן היותו בהליך של חדלות פירעון סורב על ידי הבנק ולאחר פנייה למפקח על הבנקים, נאלץ הבנק לפתוח חשבון בנק עבור הלקוח.
כלומר, הליך חדלות פירעון אינו מונע מהחייבים, ולא יכול למנוע מהם לפתוח חשבון בנק אצל אחד הבנקים.
אך זכרו, החשבון יהיה חייב להיות בזכות כל הזמן מבלי להיכנס ליתרת חובה, או לקחת אשראי וכמו כן לא תוכלו לעשות שימוש בכרטיסי אשראי ובשקים.

ליצירת קשר

זמין לך עכשיו!

טלפון

050-8004364

אימייל

adirozlaw@gmail.com

שעות הפעילות

אני זמין תמיד!
שעות המשרד
א' - ה': 08:00-19:00
ו' : 08:30-13:30
ש': סגור

מזמין אותך להשאיר פרטים ואחזור אליך אישית